Prikazano 8 izdelkov

 • CHROMA LiquidSkin

  Chroma ponuja udobje Liquidskin in inovativno oblikovanje. Tanek profil okvirja

  Chroma ponuja udobje Liquidskin in inovativno oblikovanje. Tanek profil okvirja in poseben nagib leče ustvarjata širše vidno polje v primerjavi z drugimi modeli. Z enostavnim odpenjanjem leče v primeru potrebne menjave.

  Na seznam
  90.00 81.00
 • Mask X-VU LiquidSkin

  X-VU Liquidskin uporablja Maresovo posebno tehnologijo Liquidskin, silikon, ki je

  X-VU Liquidskin uporablja Maresovo posebno tehnologijo Liquidskin, silikon, ki je 45 % mehkejši in 270 % bolj elastičen kot običajen silikon, skupaj s Tri-Comfort tehnologijo! Za odlično prileganje in neprimerljivo udobje preizkusite X-VU Liquidskin masko!

  Na seznam
  64.00
 • Fins AVANTI HC PRO FF

  Avanti HC Pro vključuje vse čudovite lastnosti Avanti HC -

  Avanti HC Pro vključuje vse čudovite lastnosti Avanti HC – velik hiperkanal za povečano razmerje med zmogljivostjo in naporom ter mehak, udoben stopalni žep – s tehnologijo izdelave iz treh materialov. Dodatni materiali pomenijo dodatno elastičnost pri odrivu za super učinkovitost!

  Na seznam
  60.00
 • Mask SEA-LHOUETTE

  Sealhouette potapljaška maska je lahka, dvolečna potapljaška maska s širokim

  Sealhouette potapljaška maska je lahka, dvolečna potapljaška maska s širokim vidnim poljem in je na voljo v osmih barvah.

  Na seznam
  46.00
 • Mask X-FREE

  X-Free potapljaška maska ponuja vrsto funkcij – zmanjšan upor v

  X-Free potapljaška maska ponuja vrsto funkcij – zmanjšan upor v vodi, nizko notranjo prostornino, večjo vidno polje in antirefleksni učinek – to so le nekatere njene odlične lastnosti!

  Na seznam
  45.00
 • Mask JUPITER

  Jupiter je XL različica Juno potapljaške maske brez okvirja za

  Jupiter je XL različica Juno potapljaške maske brez okvirja za tiste, ki imajo raje širše prileganje. Še vedno z velikim vidnim poljem!

  Na seznam
  40.00
 • Snorkel REBEL DRY

  Dihalka s suhim vrhom, ki ponuja veliko dihalnega udobja zaradi

  Dihalka s suhim vrhom, ki ponuja veliko dihalnega udobja zaradi velikega dna s povečano prostornino. Vključno z vrtljivim drsnim zadrževalcem in silikonsko cevjo ter ustnikom. Na voljo v osmih barvah!

  Na seznam
  37.00
 • Snorkel REBEL SPLASH

  Rebel Splash je dihalka s polsuhim vrhom. Ta dihalka je

  Rebel Splash je dihalka s polsuhim vrhom. Ta dihalka je primerna za potapljanje ali daljše snorkljanje z udobnim silikonskim ustnikom.

  Na seznam
  32.00